Ruskigt jobbigt

Tommy kallar mig Frugan numer...vet inte om jag godkänner det, men jag tror att han mest gör det just av den anledningen, han vet att jag ogillar det! Så jag får väl finna mig i det, som han får finna sig i att jag kittlar honom i tid och otid =)
Läste här för inte allt för länge sen att par som kan retas med varandra, lever i en sundare relation än par som lever i en relation där den ena blir sur när den andras retas...Så, jag antar att det är ett tecken på att vi har det bra...

För det har vi, oförskämt bra tror jag...eller underbart bra

Jag vet inte, men det känns som (och jag hoppas att det är så) att vi är ett sånt där ruskigt jobbigt par... ni vet, ett sånt där par där det faktiskt inte kan gå miste på att dom är lyckliga? Ett sånt där par som är ruskigt jobbigt att se en regnig söndag eftermiddag när man känner sig ensam och övergiven... tror mig, jag vet hur dom ser ut, jag har sett dom i de där stunderna, och just nu känns det som jag lever på den andra sidan gränsen som går mellan =)

haha...han bad om ursäkt för att han fick ett utbrott när vi var och lastade idag =P
- förlåt för att jag blev sur, men det var inte på dig... Förlåt

...som att jag för en minut ens trodde att han var sur på mig, som om jag ens för en sekund tog åt mig av att han kastade saker omkring sig (plankor och grejer)?!
Jag lärde mig i en tidig ålder att stänga av sånt och det skrämmer mig, hell...det skrämde mig ju inte ens när han kastade glaset så att Tven gick sönder!

Han är så underbar!! =)

Nej, om jag skulle göra ett besök i VÅRAN säng (kapp, den går inte under betäckningen "Min Säng" längre, har lärt mig att bor man ihop och ska gifta sig om få se...3 ½ månad så är det dags att dela med sig!!) och få några timmars sömn innan det är det tags att ta den Pimpade trailen och bege sig till Säffle?! =)

I'm going trucking, hell yeah!

Dagens Miss..

var ner i tvättstugan (japp...jag har en alldeles egen sån numer!!) och hängde tvätt och skulle lägga in lite handdukar och min microfiber (vad det nu heter för nått) i tvättmasiken, för den är i behov av tvätt, sätter på tvättmaskinen och tycker den låter väldigt konstigt och inser mitt misstag...

Vattnet är ju avstängt eftersom dom håller på att byta rör ute på vägen!!
tur att jag inte gick därifrån utan stannade tills jag såg att den inte fungerade som den skulle...

Carro är på väg hit, hon ska räkna ut hur mycket tapeter som behövs, Thank god for that! =) för jag är totaltvärdelös på det, helt lost... (Men fråga mig gärna hur man ska stuva grejer i ett utrymme för att få plats med så mycket som möjligt så ska jag svara!!)

Förrsten, är det bara jag som tycker att IKEAs hemsida är jobbig? Den är bra om man vet exakt vad det är man letar efter, men om man vet vad man vill ha men inte vad det heter hos dem, då är man ganska körd!

Har tagit hit Kexipexi och Tussis (Spader är kvar hemma hos mams pga 1. hon ville inte komma in när mamma skulle åka hit 2. Det är nog bra för Tussis att hon får "Bo in huset" först) Tror dom trivs som fisken i vattnet på alla den här ytan att springa på...tror dock att Kexet kommer att bege sig upp för spaljén vid trappen snart, han ser väldigt sugen ut på det...

ÅÅh...ni skulle ha sett hus nöjs Tussie blev när hon hittade "sin" fotölj i källaren och sin filt på golvet neranför våran säng, där mös hon hela natten =) så de var ju bra!!

Vet ni vad jag insåg? en början på Tuna-rundan ligger ju bara 150 m bort typ! Snacka om att ha fått ett fin fint motionsspår!!

Söndags ångest?!

jag var nyss och rev i tapeten, mest för att kolla om den var lätt att lossa på (japp,det var den)
så nu har vi ju inget val längre, nu måste det tapetseras om i vardagsrummet...
Ja, vi har tänkt det hela tiden, men iaf...

Har lagt in tvätt i tvättmasiken för första gången...tjoho, första gången jag tyckt att det var lite roligt iaf =P
efter mycket bråk med vatten in och hittat strömbrytaren så gick det nog hoppas vi, bra!

Sitter och kollar ut genom ena kökfönstret, och konsterar fenomenem det regnar på ena sidan huset, men inte på andra...tycker det är så häftigt! (är det bara jag?!!)

Tänkte ta mig för att plocka in frökens kläder i garderoben och försöka få någon ordning på handdukar och sängkläder och sånt nu...tjipp tjipp =P

fick reda på att jag inte ska jobba förän på tisdag, så i morgon blir det inhandling av tapeter och sånt...

just ja, ska leta fram Ikea katalogen i någon av lådorna oxå, vi tänkte göra ett besök där på lördag (hur ska jag stå ut med det?? en LÖRDAG på IKEA?!!) Men, efter att ha varit runt i hela stan igår ungefär och letat efter fungerande hyllstystem till våra icke normmässiga garderoben så, har vi nu inte så mycket till val längre...
och då kan vi ju passa på att handla annat oxå... 

Är ensam nu, älskling (sambo? fästman? vad heter det nu??) har åkt till...Ramundberget? =(
nej...fixa var det..!

Det bruna tegelhuset

Jag bor här nu mer, i den bruna tegelhuset
eller det är inte bara jag som bor här, VI bor här

Och V innefattar Mig, Tommy, Fröken Fräken på dela tid och 3 katter
(Tror ni vi bli populära bland grannarna?)

Hur gick det här till?
Tänk vad ett julbord kan ställa till med!

Förresten, tänk om jag har en släng av svininfluensan?
eller så är det bara en helt vanlig förkylning... med snor som sitter fast i bihålorna och gör att det trycket i huvudet är gigantiskt och har varit i ca 2 veckor nu

Hela helgen har varit en pers, usch, jag tror inte att jag skulle önska min värsta Fiende det...
Började fredag morgon i rund slängar halv 5 när lilla fröken vaknade och tyckte det var för mörkt i rummet, men hon ville inte heller somna om, resultat, gled väl in och ut ur sömnen de närmast 2 timmarna tills det var dags att faktiskt gå upp... Hade då samlat på mig en riktig huvudvärk, + nerovisitet inför allting

nervositeten släpte, det gjorde aldrig huvudvärken, och så flytt på det... på eftermiddagen fungerade INTE min hjärna nått vidare, tur att Vea var här och styrde upp saker!

Vi har kommit fram till att vi ska lägga in nytt golv i hall och lök, i hallen för att det är fult, och i köket för att det är otroligt jobbigt golv, en väldigt mjuk ljus matta...allting sjunker ner och ja...det är jobbigt helt enkelt!

Ska ta och gå en sväng med Miran (som bor här tillfälligt) och sen åka och handla mat..

(förresten...vi är inte osams än, inte de mista liknelse till bråk på 3 veckor, vad har hänt??)
  (om vi bortser för det lilla tjafset om hur varmt vi ska ha golvet i badrummet)

För första gången

Så håller jag inte med Aftonbladets krönikör Malin Wollin (tryck på namnet så kommer du till krönikan)

Visst, jag har inte valt att mamma och pappa skulle skiljas, men jag är glad att dom gjorde det, och även glad över att dom gjorde det så tidigt som dom gjorde... Seriöst, hur mycket tror ni på allvar att jag och Robin kommer ihåg av den lyckliga (?!!) kärfamiljen?

Kan ju bara tala för egen del...zipp zero nada, och lika bra är det

Jag minns inga bråk dem  emllan om hur när och var vi ska vara vart (men bråk om att jag inte vill åka till pappa, japp, de kan vi checka av) och jag kan erkänna att jag inte vara världens snällaste mot någon av mina föräldrar (incl. styvföräldrar)

Men så här i efterhand, jag vill ju inte vara utan dom, speciellt inte min kära bonus far (creeds till Hass, jajemen)

Hon har rätt i att man inte behöver älska dom, men man måste faktiskt respektera dem
Alltså måste man stå ut med dem...
Det är bara att lära sig att man inte kan få allt här i världen, varför inte lära sig det i tidig ålder?

man måste faktiskt respektera alla människor, även de som säger konstiga saker och beter sig väldigt underligt

och hallå...dina föräldrar älskar ju dig, och du dem förhoppningsvis... alltså har du och din förälders nya något gemensamt, så det är ju en början...och nått som har en början kan ju förhoppningsvis bli bättre!

So much to say...

eller så försöker jag FORTFARANDE hitta på ursäkter för att INTE packa ner mina saker...
Vad tror du?

Vet ni någon som har lite för mycket hull?
Tussilago!!
Hon är nästan lika stor som Malin och Robins katter
undra vems anlag dom bär på egentligen... Ztisse är ju inte speciellt stor, och inte Spader heller när allt kommer till kritan, eller

Hon var inte innan Kexet kom in i bilden iaf, nu mera hetsäter hon ju
shit, jag har en bulimiker till katt, finns det behandlingar för dom också?
tror ni man kan ringa till Maria-kliniken och fråga om hon kan få komma in för behandling??

eller tror ni att man får till svar
"sluta slösa bort vår tid med så otroligt dumdristiga frågor, det är väl bara att ge katten mindre portioner mat!!
Men Han den lilla då? hur ska han kunna få i sig den mängd mat han behöver om hon är där och puttar bort honom om det inte finns mat framme hela tiden...Dagens I-landsproblem


nej, om jag skulle ta och åstadkomma nått som liknar en bäddad säng kanske??
För det som inte har blivit gjort idag, lär ju göras i morgon... shit, de e för sjutton dags på fredag, det är snart fredag vet ni det?? (frågan är väl om jag är medveten om det...)


Jamie Oliver

Är det bara jag som stör mig på honom?

- Look at this, BEEEAUTIFUL!
- Just like that, Lovley
- And then...Here we go

Hela tiden...samma ord och meningar
därför brukar jag stänga av tven när det blir jamie Oliver, men inte idag

Min stackars skoda har blivit demolerad av en tant på ovanbroparkeringen... *morr*
kunde hon inte ha tagit någon annans bil?
Jag hade ju redan en dålig dag...eller ja, dåligt och dålig
men jo..typ

Min motivation till att packa ner mina saker försvann ganska helt efter samtalet med Tommy idag =(
Men men...de kanske kommer tillbaka strax?

Har varit på Kupolen med mams för att muntra upp mig lite (okej..ja för att rymma från min lägenhet, eftersom det inte är så där super kul där direkt, men 2 ggr på en vecka! är det rekord måntro??)
Fick bevis för min teori om att köper man kvalitéts kläder så är man inte lika stor som man blir att tro när man provar kläder på typ HM och Vero Moda! 
Det var ju iofs kul...synd bara att jackan/kappan skulle vara så jäkla dyr, men smakar det så kostar det

och ja, jag har haft min höst/vårjacka i minst 5 år nu, så jag tror jag får köpa en ny
Borde jag inte det?

Den är ju så fiiiiin!! =)

Ska akta mig för vad jag skriver i fortsättningen, min mor sa att hon skrev ut det mesta av det som skrivs här, och att hon skulle använda det i sitt tal när vi gifter oss....*gassch*
är det verkligen att jag ska få äta upp allt jag skriver?

hmmz....ja de är det nog vid närmare eftertanke =P

Tvätt Tvätt Tvätt

Nu måste jag sätta fart,ändå sitter jag här och skriver...
Har lagt in 2 maskiner tvätt, och ätit frukost iaf, men har världens huvudvärk så allting går i slow motion känns det som

och så ringder Kråkan nyss och bad mig besikta utställningstrailen kl 13.50
och först hämta den inne i Falun, så...min tid som jag trodde jag hade blev en aning mindre
så... Get going then

leta reda på en treo, sen börja riva ner alla gardiner och se till att få alla resterande saker ner i Kartonger/sopsäckar

gaaasch

Jag vet varför man inte ska göra sånt här ensam nu!
för man kommer aldrig igång!

Kaos

Aaah...nu j'lar, nu lär jag sätta igång med allting, har gjort precis ingenting sen jag kom hem
dagens mest vettiga, varit och släppt ut Zamira och tvättat en maskin tvätt...

Vet ni hur skönt det ska bli med tvättmaskin? allt slippa boka tvätt tid!

Haha...hittade ÅTERIGEN pengar på mitt konto som jag inte vet vart dom kommer ifrån...men de är väl bara att tacka och ta emot antar jag =)

Nej,,,nu ska göra nått åt detta rådande kaos
så att när jag blir klar i morgon kan åka till gränges och skapa ett kaos där istället =)

Nu var det bestämt



kan vi komma överrens om att vi vill ha snö i december i år?
Massor med snö

Snö som ligger runt alla stugor och hus som ett stort bomullstäcke?
Så där som det låg snö förra året?

Snälla?

Handlingsförlamning

Vet ni vad som är roligare än att packa ner alla saker i kartonger?
Ungefär allting känns det...har drabbats av handlingsförlamning tror jag...

Låg i sängen halv 10 i morse (FORTFARANDE?? WHAT THE HELL?!!!) när Vea räddade mig ur min koma, hon var på väg till Borlänge och kupolen för att shoppa upp födelsedagspengarna... och undrade om det faktiskt var så att jag inte jobbade

Var inte sen med att inse, hon vill ha sällskap och jag vill inte vara hemma i mitt kaos... Så de blev kupolen på förmiddan, och kom hem med en ny kjol till mig och ett par byxor till fröken fräken... Kände mig lite skyldig efter att ha slängt ungefär 2/3 delar av alla kläder i hennes garderob... men hallå? kläder som hon inte kan ha och som jag ALDRIG någonsin skulle dra på min dotter (om jag nu någon gång skulle få en) är faktiskt ingen mening att ha kvar... eller?

Var jätte trevligt, och nog för att jag faktiskt redan visste om det, så har vi en väldigt lika tankesätt verkar det som...
- Du kan ju lika gärna hänga tillbaks den där,, du verkar ju inte trivas riktigt i den, å då blir den ju inte använd sen heller...
- Usch, det är nästan skrämmande att du hinner komma fram till samma sak som jag, innan jag riktigt har hunnit formulera hela den tanken

och hör och häpna mams, det finns fler tjejer som inte riktigt gillar att shoppa!
Vi som trodde att vi var i princip ensamma...hihi


Nej usch, jag måste ta tag i det här och bege mig till Ams, jag hatar Ams... dom är så grinig å tjuriga, och även om jag är lovad jobb på allfrakt, så måste jag ju vara med det tills vi ser att det verkligen finns nått.... BLÄÄÄ!!

Vad tror vi om att besöka Ams, å sen besöka Farmor? Kanske, en Energitjuv och sen en Ego-boost, måste ju fungera ypperligt =)

For the sun


Så var det med den semestern, nu sitter man här hemma i lägenheten i sin ensamhet igen...
En vecka går så fort...allting går så fort

I morse i bilen hem, alldeles innan shellmacken i Bålsta, vände Tommy¨på huvudet och tittade på mig med världens leende "jag ska flytta ihop med dig..."
Var på min reaktion i princip var "kom du precis på det eller? alla dom hundra gånger jag tjatat den senaste veckan om att det är si å så många dagar kvar tills vi får nycklarna, har du inte lyssnat på det eller bara igonoerat det? " (med ett skratt of course)

Men det är väl så, bara för att man vet om någonting rent fakta mässigt så hänger man inte riktigt med... för de har legat så långt fram i tiden, långt där borta, bortom horisonten har det legat ganska ofattbart men helt underbart och nu är det bara 4 dagar kvar helt plötsligt... Framtiden är här och det är så nära, men samtidigt så overkligt

Sen har en plan tagit sin form, och det verkar som vi är faktiskt är ganska överens om saken... =)
Men nu är det flytt till Utmarksg. som gäller först och främst!



Bilden är från Båten på väg ifrån Samaria Ravinen, båda två är mycket trött men otroligt glad att vi gick hela 17,8 km i den 35 gradiga värmen och den gassande solen, maken till natur upplevelse får man nog leta efter... Synd bara att man fick lov att titta väldigt noga vart man satte fötterna, för slappande man av det minsta och nöjt av utsikten kan ni vara säkra på att man snubblade och stod i princip på näsan!

   

Förresten, jag läste här i veckan att om man var osäker på om man verkligen passade ihop och ville checka innan man flyttade ihop skulle man resa bort en vecka och se hur bra det gick då... ju tidigare man började bråka, desto sämre blev oddsen för att man skulle fixa en vardag tillsammas på samma adress...

Så om man vaknat varje morgon med ett leende på läpparna för att få vara med varandra, och (så vitt jag vet) inte tänks ett irriterande tanke om den andra, borde inte oddsen vara med oss då? =)


Frukost

Nej det var inte det gula husets fel
får ta tillbaks det...

Då här gick det till:

- Jag vill ha ägg
-Det finns inga, men du kan ju gå och kolla om du får några hos grannen
-Ska jag gå till Roger?
-ja

Tommy skickar med henne en 10
och hon går...20 min senare, fortfarande inte tillbaka
Tommy går, kommer tillbaks efter 20 min med ett flin

-Vart är hon?
- Hon och äggen hamnade hos Margararetha..Hon hade kommit in med två sönderklämda ägg i handen och sagt "hej kan jag få frukost här?!"

Grannens hus

det verkar som om grannen i det gula huset bara suger åt sig människor och inte lämnar tillbaks dom sen
Fröken fräken ville ha ägg, vilket de inte fanns några, så då tyckte vi att hon kunde väl gå ner til grannen och kolla om hon fick nått.... efter att ha väntat i 20 min så går tommy oxå iväg eftersom hon inte kommit tillbaka...

nu, 15 min senare...ja sitter fortfarande själv vid frukostbordet =/

lugnt och skönt om inte annat

men jag får väl gå och leta efter dom om en kvart eller så jag oxå... maybe

eller så tar jag Älsklings bil och åker själv till Arlanda, tänk vad lugnt och skönt jag då skulle få det i en vecka!!

För jag har slutat på Gb..för jag har

För jag har slutat på GB för jag har slutat på GB för har slutat på GGGGGBBBB..

eller nått =)

kändes skönt att lämna ifrån sig telefon och nycklar och åka hem
riktigt skönt....

å i morgon ska vi åka till Kreta, och ikväll är det grillning hos mams
och jag har inte packat en pinal, och om 1 och 45 minuter ska jag vara på Ica och lossa XKW,
och sitter med en ansiktsmask i ansiktet, och...proplösning i alla avlopp

ja, nej jag har som vanligt ett pågående kaos som jag borde ha gjort någonting åt för länge länge sen
men, hade jag gjort det hade det inte stämt in på min person, och de hade ju inte gått för sig =)

så ni som kanske oroade er, jag är kvar här... de gamla vanliga något virriga och glömska nötskal =)
no worrys, det löser sig....

Min Ridtur =)

jag var ute och red idag...eller jag red i ca 10 min, sen blev det att gå hem

vi skulle börja trava lite lätt i det härliga solskenet som rådde, tar ett steg, tar två steg
tänker "som jag har saknat det här"
tre steg... det där kändes konstigt, det här känns inte bra... Va i...!!!

Ser gräset komma allt närmare, och inser att Fan, vi är på väg omkull, känner hur vi börjar tippa till vänster
lossar fötterna från stigbyglarna och dra uoo västerbenet för att inte få det hunder hästen och helt enkelt "rullar av" hästen när vi tar mark, häste liggandes på vänster sidan... och jag hamnade ute i havre åkern och båda två ser nog lika dumma ut

Speciellt Chasse, han tittar omkring sig och ser ut att fundera över "hur hamnade jag här??"

Han fick ett sår på vänster framknä, och ett litet skrap så på höger kota,.. och markerade lite så jag ansåg att ridturen nog var avslutat eftersom jag inte var säker på vilket skick han egentligen var i

så då gick vi hem igen

Men Faster, de var ju trevligt att mocka iaf....!

Mitt kaos

Här råder totalt kaos... på alla ställen utom den stora garderoben, för där finns

* Stallkläder
* Två resväskor
* Ett bord (som tommy ska bära ner till caddyn när han kommer hem)
* En sadel + stigbyglar


Min städfilosofi, flytta kaoset från ena rummet till det andra tills du måste ta i tu med det
Tyvärr har jag kommit den rådande punkt när jag måste ta tag i kaoset

Dagens fråga
kläderna ner i säckar, eller i IKEA-kassar?
tror på det senare

så slipper man fundera över om man slängde rätt säck ;-)

Förresten...har bara två dagar kvar på GB nu, hurra =)
sen ska jag ligga i en solstol med en bok i handen och lapa sol i en vecka
möjligtvis lägga ifrån mig boken för att underhålla Tommy i 5 min
men troligtvis inte... hihi

han har ju redan haft semester, han får sysselsätta sig själv

Saker vi inte ska göra under v. 34

- handla för att kunna laga mat
- svara i telefoner gällande jobbreleterande saker
- Städa
- Bädda sängen (<---- LYX!!!!)
- Inte laga mat
- Tja, låt oss vara riktigt järva, inte göra några saker som hör vardagslivet här hemma till =)

Är du avundsjuk Sofia?? =P


Förutsättningar och meninglöst

Ja de kommer en ny helg veckan efter, och ja det kommer vardagkvällar...men förutsättningen för att flytta in är väl att vi är hemma och kan flytta oxå?

och om de nu kommer en helg efteråt, å vi ska flytta då, vad är det för mening med att få nycklarna veckan innan??

Meningslöst i min mening....

men de kanske bara är jag

Ångest

Sitter i köket och har ångest över allting... som har med att packa ner saker i kartonger att göra vill säga
i övrigt är det ingen ångest inom synhåll vad jag vet

Jag vet inte hur jag ska organisera upp det här för att det ska bli bra

har väl packat ner halva köket, är i princip bara saker som behövs dom närmsta veckorna för att överleva kvar
dvs kastruller och ett par tre tallrikar och sånt...

Har en ganska tung kartong med höganäs porslin bakom ryggen, den som tappar den, den blir skyldig många pengar!

Mitt vardags rum är oxå i princip nerpackat...
Mams kom förbi med Caddy nyss iaf, så att jag kan göra av saker som ska slängas någonstans
Någon som är sugen på en trasig fläkt och ett trasigt databord? hojta till i så fall innan onsdag kväll, för då går lasset till tippen

Jag mår dåligt när jag inte kan utarbeta en bra plan för att effektivisera mitt arbete, det är därför jag gillar att köra den tur jag gör på Gb, den har jag anpassat så man i princip är så effektiv som det bara går hela tiden..varvat stora och små ställen om varnadra i en lysnade kompott så man inte riktigt hinner känna "åååh vad drygt det här är"

Anyway, någon som känner för att hjälpa till och åtminstone lägga upp förslag på hur det här ska gå till?

Sen kan vi ju lägga till den lilla ångesten som finns inför själva flytten, med tanke på att ALLA (känner er skyldiga) åker bort den helgen känns det som... Jag struntar ju i Mantorp, kan inte ni oxå göra det...Snälla???


Tommys skärp

ska jag personligen kasta åt helvete... ska åka till fågelmyra och rulla ihop det till en boll, sätta ett gummiband runt och se hur långt ut bland alla sopor jag kan kasta det! så jag slipper se det igen...eller fram för allt slipper KÄNNA det och hans jenas sitta fast i min fot...

det gjorde förbannat ont, det gör förbannat ont

släcker lampan, tar ett steg bakåt, AAAAJ - otrolig smärta i foten
lyfter upp foten, och inser "jag har trampat på piggen på skärpet"
lyfter upp foten och till min fasa följer jenasen med min fot upp

förstår ni hur djupt in jag fick den trubbiga tjocka piggen?!!

sen som topp på det hela, så öppnar sig c'dor dörren i smedjebacken och 8 kolli flygger ut i en kruva, och där fick jag stå och se dum ut när jag plockade upp glassen

det var en otursam timme, men vet ni vad?
det bekom mig inte så där jätte mycket, 'cause I'm happy =)

beklagade mig lite till carro, sen så gick de över

det åskar ute...gud va skönt! nu kanske huvudvärken jag haft i typ 3 dagar släpper....

lever för övrigt i ett kaos...bestående av kläder överallt, och flyttkartonger... usch, finns det ett slut på det här?

My fairytale



Bild från igår

ibland, är jag lite rädd för att vakna ut min för tillfället pågående saga
men, samtidigt så tänker jag
"varför skulle de inte kunna få vara så här för mig med?"

jag är så otroligt kär i honom´

vet ni vad?

Till alla er som har era tvivel
(japp, jag vet av att ni har dom, jag känner dom, men jag skiter faktiskt i vad ni tycker)

När han känner sig avslappand,
så har han faktiskt lika många "hyss" för sig som jag
just då, om ni någon gång skulle se det

så skulle ni förstå

Spontaniteten som infinner sig när båda två inte känner sig stressade över nått
then we think alike




En hemlighet

jag har en hemlighet...som jag inte får berätta för världen med stänga order från han som sitter på andra sidan bordet
men jag är otroligt lycklig =)

förresten så åkte vi slussbruden igår...hur trevligt som helst
hade även en privat fotograf med oss... eller nej inte egentligen
men de var en äldre man som var där, och var otroligt stolt över sin digitala systemkamera
och han bestämde sig för att vi var kvällens fotoobjekt

det bara smattarde i hans kamera
han skulle även skicka över bilderna på oss

så de var ju lite roligt =)

Jag vill inte ha lila-kryddburkar i mitt skåp

jag vill gärna tro att jag inte lider av konstiga tvångstankar...men

nu ska ni få se (och bestämma om det är dags för mig att göra ett besök å psyket)
jag tål inte Ica-kryddor... för att dom är lila i designen (burkarna alltså)

hur stört är inte det?

För några veckor sen stuntade jag i att köpa vitpeppar för det var endast icas vitpeppar som fanns kvar
och nu när jag lagar mat så vägrar jag använda cayenne-pepparen i tommys skåp för den är från Ica

hur kan man ha lila design? den passar ju inte in bland kockens kryddor (gröna) och santa Marias (mörk blå)
ja, jag vet att jag inte är riktigt frisk, men de är väl sånna här egenheter som skiljer oss alla från mägnden?

Nyklippt

Idag ni...har det hänt grejer!
Har klippt håret, till att börja med...sen har jag pratat med Pekka, och där kunde man inte längre garatera jobb...
så efter ett samtal med Älskling beslutatde jag mig för något jag har tänkt på ett tag

Jag ringde Till Håkan och frågade om Volovon fortfarande stod utan chaufför, vilket den gjorde... reslutat?
Ungefär att från och med i Höst jobbar både jag och Tommy och Allfrakt!

Jag är totalt livrädd, men samtidigt lättad
KOnstig känlsa det här

Försökte få tag på carro nyss, men hon behagade inte svara, ska väl slänga på min promenad kläderna och åka förbi Farmor, och se om jag har någon bättre lycka senare =)

förrsten, ja Tomas och har otroligt mycket tankar i mitt huvud, därför är jag lastbilschaufför, jag får tid för mig själv och mina tankar!

Välkommen Hit Pimmen! =)

Om OM inte varit Om utan något annat än OM

Kan inte låta bli att förundras över hur livet förändras... jag är benägen att hålla med Barro Carro om att allt är förutbestämt (läs hennes utlägg om det på hennes blogg Här ) men samtidigt... kan vi inte göra nått åt saken?

Tycker det är så spännande att tänka på det här "om:et"

Om om inte hade varit, hade mitt liv sett annorlunda ut då?

Vet ni vad...? Vad jag har lite teori om ett stort OM i mitt liv....som jag har diskuterat med Älskling några gånger

OM min koppling på UAR 550 inte hade rasat i Torsbodabacken fredagen den 12 december förra året, och jag hade blivit stående, blivit bärgad och varit vaken med undan tag för dom 3 timmarna jag sov i Sofieron på vägen ner, i 1 ½ dygn innan jag kom hem på lördagen.. Här leker vi med tanken att jag hade tagit mig till Ö-vik, tomas hade kommit och vi hade åkt till Umeå och lossat och åkt tillbaka till Ö-vik och jag hade stått mina resterande timmar, och börjat knalla ner mot Borlänge runt 7 på morgonen med en natts någorlunda sömn i kroppen, hade jag med all säkerhet inte suttit still vid bordet på Bolanche utan varit överallt och ingenstans (säkrast på dansglovet med Karlsson Ronnie och emelie m.fl) och  vi hade missa varandra...

chansen att vi skulle ha träffas då, chansen att jag faktiskt (förlåt älskling) hade ens höjt på ögonbrynet åt denna underbar man som hittade mig, är ganska liten...

Men de var väl meningen, det var liksom dags...det var redan bestämt sen långt innan antagligen

Sen finns ju chansen det hade blivit vi ändå, men jag tror att Tommy är för bly för att stöta på "hon på jobbet" (rätta mig ni som känner honom om jag har fel..) och jag hade nog bara tycket "att kan dom inte bara lämna mig i fred" (killar anser ju att alla nya tjejer på deras jobb är som "första sidan på ett herrmagasin")

Om Om inte varit OM utan något annat...hade mitt liv sett annorlunda ut, de är kontentan av det hela...


Anställningsbevis

Flest sånna vid årslutet vinner

tror jag leder, har 6 st nu och fler lär de blir...får ju ett nytt varje månad av PE
=/

skulle vilja ha ett som sträckte sig lite längre!

tjeaop....har packat 5 kartonger, sagt upp mitt elavtal, tecknat ett på huset från m. 28 agusti, kollat upp försäkringar och sånt tjafs, känner mig lite produktiv iaf

lite besviken på att älskling inte kommer hem i natt, han verkade blir kvar i Vemdalen när jag pratade med honom tidiagre idag, men de e ju skönt för honom att han får sova en hel natt iaf =) så inget ont som inte har nått gott med sig
(...och jag slipper ju ha med honom att göra i morgon när han är sur stessad och grinig för att hinna till dagis kl 14, å DET är skönt...men de behöver ni ju inte skvallara om!)

men jag saknar att vakna bredvid honom

Definationen på kärlek ; Att alltid vilja vakna bredvid personen ifråga

promenad med Barro Carro

JAAA !!!

Time to get going

Nu så...sopsäckar inhandlade (10 kr på öb, tackar för det! tror ni odm håller?) Banankartonger uppburna och en ny mp3 skiva till steron utbränd, finns det något som kan stoppa mig nu?

Förutom det faktum att jag saknar min fläkt oerhört mycket just nu i denna värme som råder lägenheten...

One two... get it started!

Ledigt


Gud va skönt.... !
förutom det faktum att det betyder att det är dags att ta tag i det här...

Är det inte dgas att börja packa kanske? eftersom om 1 ½ vecka åker vi tilll Kreta och sen är de liksom dags...
och jag har en känsla av att om inte jag börjar packa ner mitt hem, så kommer inte älskling packa ner sitt heller
han har ju en tendes att vara seg i starten!

Tänkte börja med vardagsrummet, där är det inte så HISKELIGT mycket saker som ska ner, och så här i början är det ju skönt att se resultat!
och sen gå över till min fasa.... den stora garderoben!

usch, jag blir trött bara av att tänkt på den, ska åka och inhandla sopsäckar först i vilket fall som helst
här ska det INTE flyttas med något som helst onödigt...

som de stora Rosa fluffiga djuret, som jag vann på Liseberg för några år sen när jag skulle bevisa att " det är inte så j'la svårt, det är du som inte kan" för R. =) uppenbarligen så hade jag rätt och han fel... men de var ju inget nytt riktigt!
hur som helst, jag har en svag aning om att det ligger längst in någonstanns där, med en massa andra saker som jag har sparat för att kanske en dag så vill jag använda det igen

Ska vi slå vad om hur mycket saker man kan samla på sig på 2 år i en tvåa?!

ska gå igenom duschen nu så jag kanske vaknar till liv
ja jag jobbade i natt...och i går på dagen, fick ihop få se... 17 timmar (och 15 timmar i måndags) så jag behöver den här dagen hemma!  (förlåt älskling, jag vet att du jobbar mer)

Chilipanna...

Idag du mams, den är oäterlig, usch vad hemskt... hur gick detta till?
joo de ska jag berätta för er

för jag kom fram till den brijanta idé att bara göra en portion för att det jag aldrig äter upp resten i af, check på det
det var bara det att när jag drog fram kryddorna, så hade jag glömt att de bara var pyttelite (i jämförelse) mot var det brukar vara och kryddade som vanligt...

grattis

så nu sitter jag här med min oäterliga chilipanna och ångrar min bittert att jag gjorde som jag tänkte....

Rv 70

Varit en mycket givande kväll... det har aldrig tagit så långt tid att ta sig från Brovallen motorstadio till Dagab borlänge, men vet ni vad?

Det var givande, inte bara för att jag hade tid att studerar min älskade (???) rv 70 i detalj (ska för övrigt åka den IGEN om 7 timmar, sängen kanske?) utan för att jag inte hade något annat val än att umgås med mig själv

Hade nämligen inte nått batteri nästan, och de lilla jag hade fick ja ju lov att spara i fall hela Kardanen lossnade och jag blev stående...

Jag och Jag kom iaf fall fram till en hel del sanningar, vi hade en massa att diskutera fram och tillbaka och har nu kommit fram till resultat, nu ska det väl bara verkställas.... ska ta tag med ett av det i morgon och resten får vi helt enkelt vänta på och se

(nu står kärring-jäkeln som förföljer en av mina grannar utanför och halv gömmer sig (tror hon) bakom björken och pratar högt vitt och brett med någon i telefonen....smart bruden smart)

Anyway... nu har jag tappat min tråd, att hon alltid ska förstöra när jag ska ha en lång utläggning om nått

Hittade R. Starks tidrapportsbok i SGXen, strök över ´Stark och skrev Svag istället... fast nej det gjorde jag inte, nu ljög jag igen, jag skrev Svag bakom Stark, tyckte det var jätte roligt.... men det kanske bara är jag?

Han tryckte på knappen.....

..och nu är det han som får rida ut stormen

för så fungerar världen, sätter du igång något får du vara med att plocka ihop det sen oxå
Det är hemskt att se sig själv gå sönder så där

tänk att det bara behövs att "rätt person ska råka säga fel sak" för att allt gammalt ska komma tillbaka över en
Den där känslan som fanns där som tonåring, av att aldrig duga, att inte riktigt passa in,, den ligger inte så långt bort som jag trodde...

sen vet jag oxå att han inte menade det, men jag kan för mitt liv inte förstå hur han kunde göra så

Men som sagt,
If you push the bottom you got to pay the price

Men vet ni vad?
I morse i spegeln i Hallen, såg jag henne... hon jag har lärt mig att älska
och ungefär hela världen stannade upp (nej det gjorde den inte...för det vara bara jag och min hallspegel och Kexet där, men låt oss låtsas ett öonblick) och drog efter andan...

Och jag insåg återigen att alla dom där blickarna jag fick av er i skolan, när ni försökte se ner på mig, inte var något annat än rädsla, jag har nått som ni aldrig kan få och idag känns det så skönt att veta

tänk om någon hade berätta allt man vet idag då?!

..grejs

vem försöker jag lura egentligen...jag är bara sjukt sugen å Tzatziki =P

förresten, hade en plan från början att döpa Kexet till Grejs, men jag tror inte det hade gått hem...men hade int de vart hur fränt som helst? Grejs spader och tussilago

haha

Dag... ??

What ever...kanske 5? kan det vara så?

tisdag 1 onsdag 2 torsdag 3 f fredag 4, ja stämmer...dag 5 lördag

Tommy håller på att bygga om bordet ute i garaget, jag slipar och målar han bygger
fin uppdelning va?

Just nu har jag mat paus, eller ja..jag lagar maten så kan vi ha mat paus sen....

igår må jag säga var faktiskt en riktig jobbig dag, den hade goda förutsättningar, men den blev ganska förstöd mitt på dagen... jag i princip bara grät och grät, och jag vet att det inte var hans mening, men om han någon gång kanske kunde tänka på anledningarna som ligger bakom så kanske vi skulle ha sluppigt det?

sen är det klart, hur skulle han veta att jag skulle reagera så där strakt på det? Jag visste ju inte om det själv
men uppenbarligen så ligger dom där känslorna så långt under ytan som jag trodde, utan de behövdes bara att "rätt person skulle trycka på dom rätta knapparna"

I thought I had forgiven them long ago, but how could I foreget...

Anyway, har bättre saker att oroa mig för just nu....tänk om?
shit...what to do then?!!



RSS 2.0