vet ni vad?

jag har svårt för?
När människor inte kan låta bli att berätta att de är "bättre" än någon annan. Tänk det gärna, berätta det för dina vänner,men va fan... om någon är glad för det den har presterat, låt den då vara det.
Du behöver inte säga att "vad kul men jag gjorde bättre i från mig" - jaha? Har du och jag samma förutsättningar?
Och kan du inte låta bli att uttrycka dig så, låt för fasen bli att uttala dig alls.

Men det är väl nått i still med jantelagen som gör det antar jag. Men jag förstår inte varför det måste trampas på folk?

vi är ju alla olika, vi har olika saker med oss och har inte samma förutsättningar att klara av saker. Och ärligt talat,hur kul hade det varit om vi var det?

längesen

tjea, jag har tenta om två veckor
Jag har läst "alla" böcker - nej, det har jag inte, men jag har fått för mig att det inte förväntas av mig att jag ska läsa in mig på vissa grejer eftersom vi gjort grupparbeten där vi haft olika delar, dvs jag har djupläst och analyserat vissa grejer och andra i studiegruppen andra saker, jag gissar på att eftersom tenta "ska" (sägs det) vara uppbyggd på samma sätt med Tema 1,2,3 som kursen varit så kommer jag kunna skriva om det jag själv har djup läst - för att typ tydliggöra min del av arbetet... äh jag vet inte.
 
förresten handlar det om ett häfte på 40 sidor som jag inte öppnat,och än så länge har jag gott om tid för att hinna med det.
 
Och de flesta som känner mig vet ju attjag fungerar bättre under lite tidspress....
 
Förresten blir min tumme bara värre, eller tumgreppet eller vad man nu ska säga...biten mellan handleden och tummen, det gör ont. Jag kan (jo, om jag verkligen måste) inte skriva för hand, det gör ont att hålla i pennan. Jag kan knappt skriva på datorn (jo, om jag låter bli att använda tummen så funkar det fin fint), växla bilen får mig att vilja gråta av smärta (men att inte växla är ju inte ett val jag har!) 
Jag har inte kunnat (jo, men hjälp av typ ett skedskafft) en syltburk och likande på det senaste halvåret, jag är för svag i handen (eller rädd för smärtan som kan komma) 
 
Om jag går med den lindad så funkar det ju självklart bättre...men...
 
Så hur jag ska kunna skriva Tenta i 5 timmar om 2 veckor ska bli spännande att se!
nä, men jag har iaf fått tid för undersökning av handen på måndag nästa vecka....
Kanske kan få superduper piller så smärtan försvinner? =P

RSS 2.0