Hur man vet att man haft mycket besök

Tommy trodde att ingen skulle komma och hälsa på honom när han flyttade till borlänge. Vilket jag hävdade "att det kommer dom visst att göra, mer än i gränges till och med, folk har alltid vägarna förbi, och då kan man 'titta in på kaffe' "

vem har hittills rätt tror ni?

Som bevis för min sakfråga.

Innan han flyttade, gjorde han slut på 1 kaffe paket på ½ år. Det includerar sin egen och fröken fräkens födelsedag. Dvs det  var i princip aldrig någon som kom förbi.
Nu är kaffepaketet slut här, och måste handlas hem. Till saken hör att, det är det 4 kaffe paketet som är slut. Vi har gjort slut på 4 paket kaffe sen vi flyttade för en månad sen. Och JAG har inte börjat druckit kaffe i parti och minut, och inte Tommy heller.

Bevis nog?
annars kan det ju tilläggas att det känns som att jag inte gör nått annat än att bakar för att den ena eller den fjärde ska komma på besök (eller få äppelkaka av malin!!) Inte konstigt att vardagsrummet ALDRIG blir klart.
Vi är för upptagna med att ha besök eller vänta på besök!

Det är roligt och trevligt med besök. Ännu trevligare att ha rätt. Så fortsätt kom nu, Ge mig vatten på min kvarn!

Beskrivning av fredagkväll

Du vet det här scenariot när ditt förhållande är nytt och du ska presentera din nya kille för en av dina bästa kompisar. Ni vet, en av typ två som har åsikter så räknas.

Detta brukar ju ske i ett ganska tidigt stadium. Nu skedde den här presentationen hos oss i fredags kväll. si så där 10 månader, ett hus och ett frieri senare. Anyway, det gick bra.

Tommy i sina städiga arbetskläder. Luvan, lika okladerligt snygg som alltid. åkt buss i 7 timmar? syns inte ett spår. Hur kan jag ha skandinaviens snyggaste vänner? (för att jag är så sjukt vacker själv, tack jag vet...eller för att jag kommer bli när jag blir 35, japp...jag är en av alla dom som blir snyggare för varje år som går, så alla ni som inte riktigt tyckte jag var het i tonåren, återkom om 12 år!) (fast då är jag ju lyckligt gift med Tommy sen 12 år tillbaka och har 3 vilddjur springades här, så gör er icke besvär då heller!)
hur som helst.

Han hade sina "hemma-arbetskläder" hon sin lååååånga vita halsduk.
Dom är artiga, han är nervös. för att han vet, att det är hennes godkännande han behöver (Carros har han ju redan fått, eller??)

-Eeeh, hej, Tommy
-Lovisa.

han tittar osäkert på mig och viskar
-Vad ska jag göra nu?? Kan jag fixa de sista i vardagsrummet eller?
-ja visst?!

Han går in i vardagsrummet och börjar fixa. Vi bär ner hennes saker i källarn. Sen sätter vi oss och hon äter sushi, jag renas svamp och vi dricker rödvid. Jag småsneglar in i vardagsrummet, hon tittar på mig och ler.
Jag säger
-Det är en sån man vill ha.
-Ja, det är det nog.

Att få ett "det är det nog" av henne, är det bästa godkännande man kan få av min vän backpacker'n som tröttnar när dom kommer för nära.  Så älskling, det är lugnt nu. Du kan sluta oroa dig. Nu är det bara att övertyga papsen om att han visst ska gifta bort sin dotter till dig. Även fast det betyder att han blivit gammal! =)


Min katt är en groda

Ni som trodde att den endast var hundar som låg som grodor (och grodor och paddor förståss) så trodde ni fel.
Det är det inte bara, det gör min katt också. Min löjligt lilla katt som är svart och har Sveriges tjockaste svans redan vid ,öööh? Få se...kan det vara Maj, juni, juli, Agusti, September, 5 månader ålder. Vet ni hur min groda till katt (katt till groda??) kommer se ut om ett år?

han kommer vara en pälsbeklädd boll.
Tur att han har söta ögon, dom kanske kommer synas genom alla den där pälsen!
och dom söta små tassarna förstås, fast dom kanske inte är så små och söta då heller?
Men troligtvis fortfarande vit. Så kanske, det finns nog hopp för honom ändå.

hur som helst, han ligger som en död groda i fönstret och titta ut i trädgården. Han och Tussilago tycket det var för kallt att gå ut i morse. 1.5 grad när jag skjutsade Tommy till garaget och mig själv till simhallen.

kl 6.52 gick jag in genom dörrarna, 7.03 vara jag i bassängen. 8.32 var jag hemma igen. Nu har jag fördrivit 1.40 med att försöka få ordning på min bakgrund här på bloggen.

Går inte, nu lägger jag ner och tar tag i disken och slipningen av vardagsrumsväggarna istället!

Vad sa ni nu då?

Om ni inte ser vad jag menar...uppdatera =)
inte hel nöjd, men en dag så....

sov dags

Min nya kappa och smurfmössan

idag när jag insåg hur mycket plommon det låg under trädet så kom jag ju på att vi inte hade någon räfsa eller kratta, eller någonting sånt. Så jag åkte och köpte en, den var dyr och den är bra... men det har vi ju redan av handlat. Det jag skulle komma till är...

när jag gick ut genom dörren för att åka till affären isåg jag att "shit, det är ju kallt ute!" för att sedan komma till nästa insikt (för typ 20 gången den senaste månaden) jag MÅSTE ha en ny jacka. Den jag har (hade!!) är brun, jätte skön, men ful och jag har haft den i? 5 år kanske, och det var helt klart dags för en ny. (det du blondinbella, testa använda en och samma jacka i 5 år! tänk vad mycket pengar du skulle ha över om du inte handlade för 10 000-15 000 kr i månaden....hur sjukt är inte det? det är mer än vad många får ut efter skatt varje månad!!)

Hur som helst. När jag ändå skulle ut och handla kunde jag ju lika gärna släpa mig genom kupolen på jakt efter en ny jacka. Och hör och häpna, jag hittade en. En kappa, den är SÅÅÅ fin, så skönt och så kommer att göra sig exemplariskt med min smurfmössa. Om jag nu hittar min smurfmössa någon gång igen vill säga. Om inte annat så får jag väl sticka mig en ny smurfmössa, och kan ju passa på att sticka en smurfhalsduk som passar till den...och smurfvantar.

Nu var det mycket smurf här. Vilket inte passar sig, för jag är ingen smurf. Jag är mer en sån där amazonkvinna. Ni vet 2 m lång och sjukt repektingivande! (fast egentligen 1.78 m lång och lagom respektingivande...om man inte är 97 cm lång och 4 år gammal. Är man det är jag sjukt respektingivande.. Man ska ha repekt för alla om man är 4 år gammal. Speciellt dom vuxna. Men det här hör inte heller hit, varför kommer jag inte på sidospår jämt?!)

anyway, nu har jag tappat allt! damit!

Plommon

Plommon plommon plommon plommon till förbannelse!
överallt och everywhere.

köpte mig en räfsa idag, på granngården, för där var de minst folk. Den var dyr. Det var den värd.

Tänk om jag bara skrev så. Idag har jag jobbat, i morgon ska jag jobba. Tommy kommer inte hem.
Små korta meningar, meningar utan undertoner, rakt och sakligt. Utan alla mina förvirrade tankar.
Skulle du verkligen tycka det att det var roligt att läsa här varje dag då?

va va va?

fast å andra sidan skulle jag aldrig kunna skriva så. Hur gör man det?
Kan någon lära mig? Skulle kanske testa?

Min fikus behöver snart en ny blomm-pinne, innan den ramlar ner på golvet helst. Men man kan ju inte få allt här i världen, inte ens om man är en fikus och bor på en högtalare på Utmarksgatan.

Men man kan därimot få komma och plocka plommon, anytime. Ring bara innan, så jag slipper fundera på vem som smyger runt på våran tomt. Ni vet, min vakt-katt blir så elakt när det kommer främmande människor.
Hon blottar tänderna reser ragg och morrar när hon hör en främmande bil på uppfarten. Watch out! Attetions plzz.... skyll dig själv om du blir biten!

Dagens sanning, eller dagen lögn?


The white gold

Det snöar på Tommy, vet ni vad det betyder?
att det snart är vinter...

fick ett mms på lastbilshyttens vänstra sida där det låg snö, och så stod det
"nu kommer det vita guldet, ska jag ta med lite hem till dig?"

är han inte för söt ibland?

Kämpande med tårar

efter jag skjutsat Tommy till jobbet, så kom jag hem och insåg att det var dubbel avsnitt av Greys på kanal 5.
Det var dom två sista från föregående säsong... och alla ni som sett dom, vet att det inte var några lättsamma avsnitt. Jag började gråta i mitten av första avsnittet, och slutade inte sen. grät mig alltså igenom 1 ½ avsnitt av greys! Trevligt trevligt!

Sen blev det One tree hill, som började med att Peyton gjorde en video till sitt ofödda barn ifall hon inte skulle klara förlossningen. tjo..det hjälpte inte mig att sluta gråta precis!
så...allt som allt, jag kämpade med tårarna i nästan 2 timmar!

Lite matt nu...

Förresten, inte bara följer Tommy med på Winnerbäck den 4 december, han bjuder mig på det!
för att det är jag värd =)

Förresten, Lowa blev storasyster idag. Gissa någon som är stolt!
så de är väl bara och säga Grattis och lyckat till! =)

Men guud, vad alla ynglar av sig!
Jag vet inte om det är någon epedimi som går...eller kanske bara dom kvinnliga generna som spökar.

Men jag hoppas att alla ni som går å tror att vi gifter oss för att jag skulle vara med barn, är väldigt medvetna om att så är inte fallet! och ni får väl skvallra om det hur mycket ni vill, jag personligen bryr mig inte om det..eftersom jag vet att det inte är så. Men, tänkte bara dementera dom ryktena officiellt.

som mams sa här om dagen "det vore ju dumt att få en klänning figursydd efter mig, om jag vore med barn, den skulle ju inte passa riktigt lika bra den dagen som det gäller då!" 

Tack Älskade vän för en otroligt trevlig helg!

Familj-fritt



Mattes myskatt =)
Han ligger på fällen i fotöljen här bredvid och har myst ner sig totalt!
Sötast i stan tror jag..LÄTT!

Han blev lite störd på att jag satte på Winnerbäck...

Här ska nämligen städas och diskas i mitt halsont och snuva
Lowa och Tommy är ute och åker lastbil

Shit, vilken övertalnings kampanj som behövdes för att hon skulle följa med
"NEEEEJ! jag viiiiiill inte, jag VIIIIIIILL vara hemma och städa med dig!"
Men när jag skjutsade dit dom, lyfte upp barnstolen och satte henne i stolen och sa hej då...
då gick det nog bra ändå

"Man ser ju JÄÄÄÄTTE mycket här ifrån"

haha...jag sa ju det!

Förresten så bråkade vi i morse
någon har rivit sönder sin tapet... och när jag såg det så frågade jag om det var hon
"jaaaa, det är MITT rum och jag gör vad JAG VILL"
vilket resulterade i att jag svarade
"om du gör det en gång till så byter jag ditt rum mot rummet i källaren, där finns det ingen tapet som du kan riva bort!"

Det var INTE populärt
men vadå, det är ju inget kalt källar-rum vi pratar om
utan att inrett rum i källaren!
som jag är säker på att att hon om 10 år kommer KRÄVA att hon får!!

hon måste ha legat och petat på tapeten när hon skulle somna i går, alternativt i morse när hon funderade på om det var dags att gå upp eller inte.
(mams...du som är så duktig på sånt, kan du fixa den??)


Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Laddade ner Winnerbäcks nya här i kväll (ja mamma, lagligt. Det kostade mig 94.50-. och värt det dubbla)
Hur som helst, lika bra som alltid. Kanske bättre?

Hur ska jag övertala Tommy att ta med mig till Ejendalsarena den 4 december?
Någon som har förslag?
Vad ska jag muta honom med? =)

Kanske räcker med att lägga huvudet på sne och säga
"älskling, kan inte du?"

borde räcka, brukar räcka

Mitt Ess i rockärmen.
Vea, min hemligheter: att se på honom med en blick som gör att han inte kan säga nej

ja, den där huvdvalpsblicken, lite ynkligt, så väldigt sött och sänkt rösten.
Jag kan övertala en isbjörn att köpa en extra päls med den rösten och den blicken.
Hell, jag kan till och med övertala en sur gammal grinig gubbe att låta mig lasta e dag för tidigt med den.

Det ni.

Nu har jag dåligt samvete

För mitt förra inlägg. Jag borde inte att skrivit det. Jag är ledsen.
Men saken är den. Jag HATAR meningslöst kallprat med någon som låtsas att bry sig.
Jag hatar när någon låtsas bryr sig för att få berätta om sig själv.
 
Snart får jag nog dåligt samvete för det här inlägget också. För det här verkar inte utvecklas till ett "jag har så dåligt samvete, snälla förlåt mig inlägg" Det verkar bli ännu värre. Nu är hjärnan uppe i varv.
Jag är Elak. Men och andra sidan. Så är jag förbannat snäll och trevlig.

Vinn min tillit, och jag ska vara dig trogen.
Jag ska slåss för dig med näbbar och klor. Snarare verbalt med ord, men iaf.
Jag ska försvara dig mot alla. Alla gånger. Utan omsvep.
Jag kommer vara på din sida. Och jag ger inte vika i första taget.

Nej...nu ska jag sluta innan jag kommer på nått ÄNNU värre att skriva

Som....


Meningslöst Kallprat

Det är fascinerande, hur man går från att prata i telefonen och ses nästan dagligen, till att man aviker från den tänkta vägen på Ica. För att undvika meningslöst kallprat som inte betyder någonting ändå

- Men Heeej! det var ett tag sen
- mmm, det var det
- men hur HAAAR du det? vad gör du nuförtiden då?
- Jag har det bra.. (slänger en längtansfull blick bort mot mjölkdisken)
- Men vad gör du då?
- tja, jobbar?
- Men med VAAAD?
-Jag kör lastbil, vad gör du själv? (FAAAAN, varför tryckte jag på den knappen, nu kommer det ALDRIG att bli tyst)
- ÅÅÅh, jag jobbar hos bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla, jag bor med bla bla bla bla bla bla, vi har varit tillsammans bla bla bla bla bla bla bla, vi ska bla bla bla bla bla bla...
-Eeeh, jag är ledsen men jag har lite bråttom
- ja ja, okej... Men vi MÅÅÅÅSTE ses någon dag och "chatcha up lite gran"
- mmm
- har du samma nummer kvar? eller vänta, jag har bytt mobil, jag kanske inte har det, jag kan ta det för att vara säker....
- 070317xxxx
-va bra, men du..jag hör av mig!!


alternativt samtal

- men HEEEJ! GUUUD vad det var längesen!
- Njea, inte tillräckligt
-Hur har du det?
-Jo, tack, jag håller på att gå under och allting är åt helvete
-ÅÅÅh vad roligt för dig, själv pluggar jag bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla....
-Nu vet jag varför det är så längesen vi sågs
- ja visst hade vi roligt? kommer du ihåg den gången bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla....
- Du har ju aldrig lyssnat på vad jag säger ändå.
- Åh, som den där gången när bla bla bla bla bla bla bla bla bla
- Alltså, jag har varken lust tid eller ork att stå här och shit chata med dig, och lyssna på dig och ditt underbara liv
-Men, herregud vad det var roligt att se dig, vi måste ses någon gång snart, vad sägs som en fika?
-Vill du putta mig över kanten på en gång, och göra det så smärtsamt som möjligt?
-har du samma nummer kvar? det är väl 070317xxxx? jag ringer dig och så bestämmer vi en tid!
-helst inte?!
- men perfekt! då säger vi så...då hörs vi snart! ÅÅh, vad roligt!



jag vet, det är i mitt huvud, och jag vet att det är mitt fel, jag vet att jag kommer stå där ensam utan vänner inom sinnom tid. Men jag kan inte hjälpa det, när jag ser vissa på tex Ica, kan jag inte låta bli att svänga in i närmsta gång och snabbt fundera ut en flyktplan. Det har hänt att jag lämnat butiken för att slippa konfronteras med mitt spök någon annanstans i butiken. Det finns massa anleningar till varför, oftas så stöter jag på dom när jag är trött och gring. Och jag har svårt att vara trevlig och kallprata då.


För varför ska jag lyssna på dom, dom brydde sig inte när jag inte var här. Så då behöver jag inte bry mig nu när vi är här. What you give is what you get. Det kanske är mitt fel från början. Men vet ni vad? jag har hellre mina få, men rejäla vänner, som jag vet kan hantera min skit. Jag kan hatera deras. Vi vet vad vi kan hantera. Vi vet vart vi har varandra. ´Jag har hellre mina få vänner, än står ut med deras "mycket snacka och ingen verkstad"


Sen är det klart, att jag saknar vissa... och jag tänker ofta tillbaks på gymnasietiden med ett skratt. Men...det gottgör inte det faktum, Att jag kan ta en annan väg för att slippa. För jag har inte energi till att lyssna längre.


Förlåt!


Ego-boost

japp, skaffade mig en sån här på nattkvisten... det var precis vad jag behövde efter att ha fått reda på en viss sak idag. Men, hur som helst...bytte ut känslan av att inte duga mot att känna sig som en rockstjärna som går av scenen =) värt varenda minut av min 13 timmars arbetsdag!

I remeber why I love working!
arbetsnarkoman, here I come =P

Driftig

Under dom 2 timmar jag varit vaken har jag

* lämnat skodan på lagning
* tagit en morgon promenad
*ätit frukost
*ringt till Ld (tyvääääärrr, den tjänsten blir nog tillsatt internt)
* bokat Torsångsförsamlingshem

och skaffat mig ett dagsverks jobb på Lundgrens =P

nu ska jag åka ut och mocka åt Miro sen så är det arbete som gäller =)

Ibland..

Ibland känns det som att jag blir bortvald, just pga utav den anledningen att jag är tjej...man måste vara 5 ggr bättre än en kille för att man ska bli vald..
det är ganska lätt på PE´s, där finns de MÅNGA killar som klantat sig... men, på Allfrakt, not so much!

sen är det klart att jag förstår att han hellre håller J. med jobb, eftersom han kör kran så är det inte konstigt egentligen, men de känns fortfarande...speciellt när det inte ens är krankörning det gäller!

Men om jag har förstålse lär väl han ha det oxå?
Väljer han bort mig, så letar jag någon annanstans, och helt plötsligt är jag tillbaka i förra vintern...där jag väntar på att telefonen ska ringa, sen ringer dom samtidigt och så lär jag välja...
jag vet vad jag valde då...och jag är ganska säker på att jag nog skulle välja lika nu

Där känner jag att jag vet vad jag håller på med, jag känner mig duktig och när jag går hem för dagen känns det som jag har gjort ett bra jobb, och den känslan, det är väl den man vill ha efter ett dagsverk?

Jag hatar den här känslan av att inte riktigt räcka till, och jag beundrar min älskling för att han fixar det, men sen har han 10 års erfarenhet att luta sig tillbaks på... han behöver inte känna att han måste förklara varför han gjort vissa saker, det är ingen som ifrågasätter honom ocg frågar om han gjort sånna där självklara saker...som dom tror att jag glömmer!

har precis att jag särskriver jätte ofta numer, vilket jag finner otroligt störande, eftersom jag HATAR särskrivningar, det beror ju inte på att jag inte vet hur saker stavas, utan för att jag är för snabb att nudda mellanslagstangenten tror jag...så de kanske jag kan vänja mig av med???

Tysnad....

Tysnade är total....
eller njea, ugnen är ju på och Tommy skruvae gips i vardagsrummet, eller just nu mäter han nog och är förbannad över att de är nått som är snett =) fast han tar det ganska varlig ändå!

Jag måste bara ge uttryck för en grej, eller...skitsamma
Jag gillar mina svägerskor grymt mycket! =)
är så skönt att man kan föra samtal med dom och att vi (i mitt tycke iaf) har samma åsikter om saker som räknas!

Hur som helst, nu har familjerna Thurin åkt, och tysnade är i princip total,ungefär som att stänga en dörr och stoppa i öronproppar i öronen!


Du bor ju oxå här...

Vi tjafsade igår, första riktiga tjafset sen vi flytta ihop, eller det hade kunnat bli det första riktiga tjafset (vi bortser från mitt utbrott på Tommy och mams i lördag, så var helt orationellt och totalt onödigt från min sida, dom gjorde inget fel,  jag kände det som att jag inte kunde andas...dom fick ut för det, helt oförtjänt...så förlåt)

anyway... Jag påpekade att det är i princip bara jag som tvättar, diskar, städar klipper gräsmattan och so on, ni vet dom där sakerna som SKA göras för att hålla allting flytande... var på Tommy säger
-Vadå, du bor ju oxå här...!
-Ja, just det ja...jag bor OXÅ här, dvs jag bor inte själv här

Han tänkte komma med nått motargument, men det stannade uppenbarligen i strupen...
jag vet inte, men han kanske insåg det orimliga i att jag ska göra alla tråkiga oändliga vardagsysslor...
bara för att han råkar vara borta 4 dygn i veckan, så betyder inte det att jag ska se till att hemmet är skinade rent när han anländer till hemmorten (nu är jag orättvis igen, jag vet...för det har hänt att han har diskat...och hägnt en maskin tvätt, fan..han har ju till och med fixat gräsklipparen så jag kunde klippa gräs, halleulja!)(+ att jag egentligen inte tror att han kräver det, det är jag med min prestationsångest som berätta för mig att jag MÅSTE göra allt det här innan han kommer hem, annars så är jag misslyckad)

Eller så insåg han att han inte försörjer mig, han kan inte kräva att jag gör allting eftersom jag ändå bara går hemma... måste vara svårt att inse skillande ibland älskling, jag förstår det...
men du dra in smutsen du oxå, du äter upp maten jag har lagat, även om den låg i matlådor och du tog dom ur frysen, dom kom inte dit av sig själv! och framför allt, du och din dotter smutsar ner kläder...dom måste oxå tvättas, och tvättmaskinen stoppar inte in tvätt och tvätten hänger inte sig själv! (speciellt inte dom där pyttesmå strumporna som hon avverkade i parti och minut förra helgen...VEM byter strumpor 6 ggr på en dag??)

Mams, du kan säga hur mycker du vill "så hade jag det när ni var små", det är sant, jag vet det... You did good! Kolla bara vilken underbart vacker och skarpsinnig dotter du har skapat! Hon är trevlig, social, smart och kan argumentera sig igenom vilken situation som helst och utgå som vinnare (utom kanske mot Robin och dig).

Hur som helst, det blev aldrig nått tjaf, om det var hans konflikträdsla, orimligheten, eller nått annat vet jag inte... Men slutsatsen så här i efterhand är, jag måste göra nått åt min prestationsångest, det kommer att bli början till mitt nervösa sammanbrott en dag annars...
Har ni nått tips?

Vad har hänt?

dom 15 senaste inlägg jag har gjort har uppenbarligen aldrig publiceras...iofs är det inte 15 med 5-6 iaf, konstigt...
jag som haft så mycket vettigt att säga! =)

skruvat upp gips på väggen i dag, de gick väl bra, förutom att jag fått lov att sluta för handen värker, gick bra så länge jag inte behövde hålla handen ovanför huvudet...  ¨så med andra ord, om jag skruvar alla skruvar som är under brösthöj på mig, kan väl Tommt göra dom andra?

tänkte klippa gräsmattan oxå...men de e en massa gubbar utanför som håller på med vägen, och dom tittar så mycket på mig, så jag skiter i det tills dom gått hem tror jag bestämt

åka å handla i stället, och svänga förbi Malin och Robin... så det finns lite och pyssla med om man säger så

förresten, microfiber mopp, det är grejer det =P
allting är mycket roligare med en microfiber mopp!

Han har gjort mig hel

vet ni hur det känns?
Att för första gången i mitt liv drömma om att gifta mig... Bara den tanken skrämmer ju livet ur mig!
vet ni hur det känns?
att för först gången fundera över hur klänningen ska se ut? På allvar...

Vet ni det? Ni kanske har drömt om det så många gånger tidigare så ni inte riktigt kan sätta er in i det

men för mig är det nytt... men ändå, så har jag en ganska klar bild av hur jag vill att min klänning ska se ut

den ska vara rak, ett fodral ungefär, inga extra krusiduller...ingenting i överflöd, rak enkel klassisk?
Japp... jag vill ha en sån där underbart vacker vit liten brudhatt... (Cause I look damn good in it!!)
och jag vill stå mitt emot Tommy i Kyrkan och säga "tills döden skiljer oss åt"

Jag behöver dock inte göra det, har inte behovet av att gifta mig, men jag vill vara med honom, tills döden skiljer oss åt (helst längre) jag vill dela glädje och sorg med honom och hela det där tjafset

och nej, vi gifter oss inte för att "det är lika bra, vi har ju ändå köpt hus", eller jag gör inte det av den anledningen iaf, utan just för att... jag kan inte tänka mig ett liv utan honom, Han är allt.

Han är min vitamininjektion, han ger mig kraften att orka det där steget extra som behövs.... även när jag gråter och han inte vet vad han ska säga, att veta att han är på min sida gör sakerna så mycket bättre

Jag kan inte komma ihåg hur det var innan honom, eller, nej jag vill inte komma ihåg hur det var
för jag var så trasig, och mina vänner... kunde inte nå mig, jag nådde inte mig själv
Han fick mig att vända mitt liv rätt, gud vet vad som hade hänt annars...var ganska långt nergången i min sprial
Han har gjort mig hel

Fräsch

jag känner mig fräsch, för första gången den här veckan =)
det är ju bra...synd bara att jag är ensam
och kommer att var ensam ett bra tag till...

Han kommer väl hem ikväll, sent antagligen, jag lär väl åka i natt någon gång (hur lång tid kan det ta till Åkersberga?) och kommer hem i morgon natt igen... Antar att jag blir ute hela dagen på fredag (men jag hoppas inte) så ja, kanske fredagkväll? Ja, fredagkväll kanske det finns lite tid över

det är välbehövlig tid i så fall, och förhoppningsvis så blir den inte förstörd av en massa annat

ni kan väl hålla tummarna?

Ska åka och kolla om klänningen har kommit... och se hur mycket jag blri skyldig tunabyggen för allt katterna har förstört!

gäller ju att passa på...är inte ofta jag känner mig så här just nu!


Uppe från lervällingen

Att det ska vara så svårt att lyssna på en, att dom liksom inte kan ta att dom kanske inte riktigt vet hur saker och ting beter sig?
Att det ska... jaja, efter mycke om och men kom jag ifrån lervällningen som dom fick mig att ställa trailern i, mot mitt eget bättre vetande ska väl tilläggas.
Om det är mitt jobb att göra kunden nöjd, så kan jag bara anta att det gäller sånna saker som uppställningsplatser också?! eller...? har jag kanske fel där?

Jag antar att så här med facit i hand skulle jag ha propsat på att få stå där jag ställde den från början, men ja...

Med två traktorer en spade och lite grus under hjulen så tog vi ju oss därifrån oxå, och jag fick ett "bra" iaf!
det ska jag leva på ett tag....

Dock så står älgstaketet i trailen, men det var FÖR TUNGT för mig att lyfta ner och motera tillbaka i natt
och det var inte direkt så att dom var så arleta på att hjälpa till med det traktorförarna som drog upp mig till slut...
men dom kanske hade gjort nog ändå?

nu ska jag försöka somna iaf...är ganska uppe i varv så vi får väl se hur det går

har förresten lagt ut mina krokar, får se vad som händer!!

Blir så sur på mig själv

Jag skulle vilja svara "det är klart jag gör det" när han frågar om jag fixar det...
men, rädslan för att det ska gå åt helvete, eftersom jag aldrig har gjort det innan, tar överhanden och säger "jag vet inte, kanske" och där och då går det ju förlorat....

Och jag kan bara konstatera, att jag måste tuffa till mig om det här ska fungera!!
Men jag vet inte hur jag ska lyckas med det...

en bit av avundsjuka...

Upptäckte precis nyss att Katten jag trodde var Tussilago, som inte kommit in sen hon fick gå ut för första gången här igår, inte är Tussis...så nu mår jag dåligt, och Spader försöker visa mig nått, men jag har ingen lampa och ser ingenting på baksidan =(
Appopå Spader, hon fick ju flytta hit igår, var inne 1 ½ timme kanske sen var hon ute...hon hittar minnsan hem, hon hittar även till vårat sovrum utevägen... satt utanför där och jamade i morse och ville komma in och sova i sängen... Varför kan inte Tussi oxå bara komma in? Vart har hon tagit vägen?!

Tänk om katten jag förväxlade med henne har skrämt bort henne? Tänk om hon sitter instängd någonstans i någons garage? Tänk om...tänk om

tänk om man kunde låta blir att tänka OM!!

Förresten har Tommy söndags ångest smittat av sig på mig dom senaste två söndagarna har jag märkt, jag går ner på en lägre växel och blir mer lätt irriterad =/ tror iofs att det egentligen handlar om att jag egentligen vill att han ska vara hemma med mig på söndag kvällen.. skulle vara mycket enklare om vi kunde åka samtidigt, eller inte åka alls... Tänk att få ha en till hel dag varannan vecka att vara med varandra?!

Jag vet att jag har valt det här själv, och jag har vant mig med det och gillar fröken fräken fruktansvärt mycket, men... att få ha en HEL helg med bara varandra skulle vara guld värt, en helg där söndagen inte går ut på att vi går och väntar på att någon av oss ska åka, där vi inte räknar timmarna tills de är dags att ge sig av... Herregud!

Jag kan bli avundsjuk på alla dom som har sina killar hemma varje kväll, som vet ungefär när dom slutar, dom där som inte jobbar på helger...tänk om dom visste hur bra dom har det?! Eller är det så att gräset bara är grönare på andra sidan?
Men man kan ju alltid drömma... ? eller?

Har iaf fixat iordning för i morgon, ska åka till järna och lossa takstolar och grejer...
Passade på att tanka när Tommy smörjde sin kran, kopplade ihop dragarn och tarilen och fyllde vatten och olja (välbehövligt!!) så det är bara att ge sig av i morgon... Känns bra iaf =)
Jag gillar att ha sånna här saker klara... så det bara är att bege sig...

det kan störa mig ibland, att Han inte t ex smörjer kranen innan han slutar på Torsdagar, utan alltid gör det på söndagar innan han ska åka... Personligen skulle jag tycka att det är skönare att ha det gjort än att få lov att börja en timme tidigare på söndagen, men...vi är väl olika

......

vi har ett fungerande sovrum, ett städat fungerande sovrum, utan en massa kartonger eller tjafs på golvet, med kläder i garderoben och gardiner vid fönstret!

Tommy klagar på min kartbok....han är dum!

Ett liv utan treo??!

Han sa att det är min treo använding som utvecklat det...eller, nej han sa att det KAN vara min treo använding som orsakat det, och att det det är dags att sluta med allt vad Treo, magnecyl, ipren och dylikt heter... Alevedon, gick bra... Men snälla lilla doktor, Alvedon hjälper inte... det är TOTALT värdelös!!

jaja.....nu kommer tommy å fröken fräken, vi ska till banken och sen till kupolen och apotekt innan det är dags att bege sig till Sunne och se om trailen vill följa med hem idag!

Jag vill ha

jag vill ha en massa saker, en MASSA saker

så därför tänkte jag igår när jag handlade att jag skulle köpa mig en trisslott... och åtminstone vinna 10 000 kr, hade ju varit ett fint tillskott, helst 100 000 kr i månaden i 25 år som lotten så inbjudande erbjöd, DET hade ju suttigt fint eller vad säger ni?

Nu vet jag ju inte hur ens kunde tror att jag skulle vinna, påvisade inte min avflygning i Havreåkern att gårdagen INTE var min lyckodag kanske? För så var det ju, inte vann jag, inte ens ynka 25 kr.. och inte kom Tommy hem

Så, nej Tisdag och Onsdag den här veckan, inga bra dagar... den här dagen började inte bra, men jag hoppas att det blir bättre, ska ju få komma till Läkaren kl 13.45 idag iaf, å DET känns ju bra


Kvällar när orden inte finns...

Det finns gånger när vi kan prata i 1 timme ledigt innan vi går och lägger oss på var sitt håll
När ingen av oss ska upp till jobbet dagen efter kan vi ligga och prata i sängen länge innan vi somnar

Sen finns det kvällar som i kväll... När orden inte finns, när vi redan vet..
När det inte finns något kvar att säga, när sakerna redan är sagda

oftas, eller i princip alltid, beror det på att vi pratat med varandra tidigare under kvällen, att det inte hänt så mycket mer... det finns liksom inga ord längre

Men att inte höras av innan den ena av oss somnar, finns inte... nästan

i 9 månaders tid har vi sagt god natt till varandra i princip varje kväll
den av oss som ställer bilen sist skickar ett sms om att vi är framme

jag tror dock inte att han egentligen har ett behov av att veta att jag kommit fram, för att
1. Han vaknar inte på nätterna på samma sätt som jag gör
2. han vaknar han så inte kollar han på telefonen heller, så då förlorar det sin mening

men jag skickar smset, för att jag vill att han ska göra det
För att jag är själviskt, om jag vaknar och inte har ett sms på telefonen, kan jag alltid ringa honom, och har jag ett, då kan jag "trösta mig själv" med att han ligger och sover gott och kan se den synen framför mig

han är så fin när han sover...

Och han skickar alltid det... för han vet vilken panik jag får om jag vaknar, tittar på klockan och inser att han borde ha varit framme nu men jag har inte hört nått! (hönsmamma.se)

dom här kvällarna när det inte finns mer att säga än god natt...jag gillar dom, för han känns närmare då, fast han inte är här! But god I miss him!


En lapp

Ensam i köket...
sitter och tittar på lappen som hänger på skåpväggen...


Den lappen....
och känner mig väldigt nöjd med att det inte är, Angerd Kan hon heta så??, som är vigselförättare...
Mest för att då slipper jag ringa till dom och säga att jag vill ha en annan

För som Tommy sa, hade det blivit hon och vi inte gjort nått åt saken
skulle jag ha stått därframme och stört mig på henne

Helt sant!

Jag har förresten fått en känsla, måste diskutera det med honom
Jag är rädd för att
Vi får se...

Hur det blir

För det sista jag vill är...

Jag vet inte om jag ska skriva ut det än
ska prata med honom först

(ja Carro, det är vad vi pratade om)


kexet leker i reklam-återsamlings-papperskassen
Han är dryg....riktigt dryg

Nej, om man skulle vara nyttig och vika ihop lite tvätt så ni får plats på sträcket?!


Sjukvård är underligt...

Tommy kommer inte hem i kväll =(
eller han skulle se hur trött han var när han kom ner till Furudal, om det blev lastning idag eller i morgon bitti
Om han är i närheten av att vara hälften så trött som jag var i natt..
då tror jag att jag vill att han stannar och lastar i morgon...
Hellre sover jag själv än att han ska köra trött, för det är det värsta som finns på sånna vägar där det bara är skog skog skog!

Min hjärna går snart i tusen bitar känns det som...hela huvudet, och nej...jag har inte feber, nej jag har inte ont i kroppen, nej jag har alltså INTE Svininfluensan!

pratade med Läkarhuset idag

- Du får komma tills oss 13.45 i morgon, så vida du inte har högfeber
- Nej jag har inte feber, jag har ont...
- Nej men du får inte komma om du har hög feber eller andra influensa sypmtom
- VA?
- Ja, du förstår väl oss att vi inte vill ha hit det?!

Vänta här nu... Läkarhuset - privat sjukvård - Sjukvård? Hallå?
Får man inte komma dit om man är sjuk?
hmmz... jaja, bara dom gör nått åt det här så blir jag nöjd!!

Snåre grustag

I morgon, i morgon... SKA jag ringa distrisksköterskan, mitt huvud håller på att spränga mig i bitar
jag kan inte tänka klart, och det gör ont så in åt....  sen ska ja ut å rida, och hoppas på bättre tur än förra gången!

Jag har inte kunnat sova idag för att det gjort så ont =( 
ska lämna trailern i Sunne i natt när jag kommit härifrån, sen får jag åka hem!
Hoppas bara att grindarna är öppna så jag kommer in, dom sa att dom skulle vara det...så, ja...jag vet inte, men jag hoppas som sagt!

...kom på idag att jag ska byta efternamn, hur sjukt är inte det??
Inte för att (som jag har läst att vissa resonerar) att jag förknippar mitt namn med min personlighet, det är bara lite sjukt, jag har ju liksom hetat Selldén i 23 snart 24 år... men nu är det snart slut med det!!

det är även konstigt att saker som tede sig helt otänkbara för några (ett!!) år sen, idag är helt självklara...
gick och tänkte på det igår kväll... där stod jag i våran tegelvilla från 60-talet, 23 år gammal.... shiit!

en dålig dag

jag har en dålig dag idag....riktigt dålig, jobbig dag

but we all have bad days...

Helt still

jag står helt still... det tror jag att jag gör om 2 timmar oxå, och om 4, om 6 timmar... ja, till och med om 10 timmar... tror mig, här ska det dryftas tankar idag!

Tjipp tjipp till senare (23 min kanske?)

RSS 2.0