24 meter

Mr J ringde idag och ville att jag skulle jobba ikväll...
Har ni någon som helst aning om hur skönt det var?

Att få känna sig behövd, inte bara tagen förgiven... Att någon ville att just jag, skulle göra någonting annat än fixa fram maten, städa huset, byta blöjorna.

Så det är klart jag ställde upp(någon förvånad? någon?) eftersom jag bara behövde åka ner till hedemora, hämta bilen åka till dagab, leka med Minna i bilen medan Johan lossade bilen och sen åka till Maser och ställa den.
(jag var hemskt förvånad över att han gjorde det, lossade alltså) Eftersom Minna inte får följa med in (försäkringar och grejer) och jag vägrar lämna henne så länge hon är vaken så var det enda lösningen som fanns... Med andra ord var Mr J desperat =P

Men jag behövdes...och det är den bästa terapin som finns!

Sen Att Minna skrek hela vägen från hedemora till dagab, vad gör det?? (så här i efterhand inser jag ju att hon skrek av värmeslag, för hon var genomsvettig när vi kom fram eftersom det bara fanns antingen iskallt eller högsta värme att välja på och hon hade en rap på sne)

nu ska jag försöka sova...men jag är lite hög så det är svårt att komma till ro =)


anyone?

jag läser "är det någon där?" för vilken gång i ordningen vet jag inte. Tommy frågade varför jag läser den om och om igen med jämna mellanrum. När han frågade hade jag inget annat svar än "för att den är bra"

men efter mycket funderande har jag kommit fram till att det är för att det är en bra bok, och jag tror att det är bra att bli påmind om att ingenting varar för evigt, saker och ting förändras och det är bra att ibland stanna upp och titta runt omkring sig och inte ta allting förgivet. Njut av allt det du har, uppskatta det nu medan du kan, för du vet inte hur länge det finns kvar... berätta för dem du tycker omm hur mycket du verkligen gör det (vilket jag är dålig på...förlåt!)

därför läser jag dem om och om igen, den är lättsamt skriven men allvarsam i botten.

för övrigt gillar jag frasen "när man vet så vet man" för så är det... du kan analysera i evigheter om den du är med är rätt, men den dag det är rätt, tvivlar du inte, du funderar inte längre du bara vet... vet att det är rätt och hoppas att det alltid i all evighet kommer att vara rätt, du tvekar inte om någon frågar, du står för det när andra ifrågasätter  och du är 95 % av gångerna nöjd med ditt val =)


vi lär oss...



nu mer blädrar Minna själv i tidningen


20 oktober

Det var dop helgen som gick
nu börjar jag och Minna återhämta oss

Var nyss ute på powerwalk/sovprommenad, det är ju tur att vi båda två får ut nått av det, eftersom Mormor uppenbarligen inte hade tid att vara barnvakt åt fröken bök och stök ikväll, så det blir inget gymmande för mig idag, men Tommy kommer kanske hem så det kan bli nått av det i morgon =)

det här veckan har gått fort, jag var helt säker på att det var tisdag i morse när jag vaknade och insåg sen när jag hämtade tidningen att det redan var onsdag!

ska ta med Minna och leta fram våran nya familjemedlem tror jag bestämt!!

konstigt

Veckans konstigaste...

Vi lever i princip ett normalt familjeliv den här veckan, hör och häpna!
(vi bortser från det faktum att Tommy åkte till Åre kl 12 i söndags)

Han kom hem vid kl 18 igår, efter jag varit å träna plockade jag upp honom hemma och vi åkte till mams och hämtade Minna och fick kvällsmat.. en helt vanlig tisdag kväll!
Men nu är ju inte det det konstigaste av allt, utan (om allt går bra idag ska väl tilläggas) så kommer han hem runt 17-18 tiden idag med! Förvirringen är stor, men lyckan totalt!

Helt lysnade helt enkelt!

Nej, ska ta och svirra om från P-j på den lilla damen till nått mer presentabelt, nu när vi ska hämta fröken fräs på dagis för första gången sen hon fått sin lillasyster! =)

Min motsvarighet....


Min motsvarighet på "the great star of Africa"
(världens största diamant för er som inte vetd et)


...i min källare

skurade trappen ner till källare idag så nu är den ren och fin
och närjag skurat sista trappsteget ner insåg jag att golvet neranför oxå behövde skuras
så det var ju bara att fortsätta.
När jag sedan skurat klart där, kom jag in i "förvaringsutrymmet för grejer vi inte vet vad vi ska göra med"
a.k.a Gillestugan.

Eftersom Minna sov sin långtids eftermiddags sömn tänkte jag att jag skulle göra ett ryck där nere... och helt plötsligt så här 1½ timme senare så såg jag mig omkring och det fanns ingenting kvar att göra.
Skåp stod där det borde, kartonger och grejer är instuvade i skåpen, möblerna som stått där nere och skräpa står i förråd, golvet är damsuget och skurat.

Till min häpnad finns det nu en gillestuga därnere som är fullt funktionsduglig...och var det inte för den gröna färgen på tapeterna och fulfurun till panel så skulle det vara riktigt koseligt där nere. Eller jag tycker faktiskt det är lite koseligt redan nu...

Kanske ska använda det sista presentkortet till att köpa färg och måla därnere i stället för att göra om i sovrummet...eller det kanske både räcker till tapeter och färg? Vem vet....
nu fick jag nått att fundera över =)

Simma eller svettas på gymmet?
Det är dagens fråga

Minna ska få leka med mormor medan jag är på maserhallen... och efter att lyft en massa möbler och flyttat runt dem kanske jag ska simma istället, tror jag får ut mer av det eftersom jag är ganska slut i armarna just nu!

Furumöbler är allt bra tunga....bara så ni vet!!!

pigmentsförändringar

tjoho...det var "inge fel" på födelsemärkena, utan bara pigmentsförändringar pga av graviditeten
sweet

sen sov Minna 12 timmar inatt, eller ja från 21-8.40, den ni!
Hon är duktig hon lilla fröken stök och bök
hon har iofs inte vaknat och velat äta på natten på 1 ½ månad men ändå!

För övrigt har jag hört att det är kanelbullens dag idag... vad sägs som det?
ska man göra nått åt det?
Jag behöver ju iaf börja baka inför dopet... så att, vi får la se!

Har någon nån gång varit med om att läkaren som opererade kommer och kollar att det har läkt ordentligt när stygnen tas bort? Och berättar att det inte är nått fel och ber om ursäkt för att man inte fått svar tidigare?

Det har jag nu

hur fränt som helst!!!

 


I lekparken


RSS 2.0