For the sun


Så var det med den semestern, nu sitter man här hemma i lägenheten i sin ensamhet igen...
En vecka går så fort...allting går så fort

I morse i bilen hem, alldeles innan shellmacken i Bålsta, vände Tommy¨på huvudet och tittade på mig med världens leende "jag ska flytta ihop med dig..."
Var på min reaktion i princip var "kom du precis på det eller? alla dom hundra gånger jag tjatat den senaste veckan om att det är si å så många dagar kvar tills vi får nycklarna, har du inte lyssnat på det eller bara igonoerat det? " (med ett skratt of course)

Men det är väl så, bara för att man vet om någonting rent fakta mässigt så hänger man inte riktigt med... för de har legat så långt fram i tiden, långt där borta, bortom horisonten har det legat ganska ofattbart men helt underbart och nu är det bara 4 dagar kvar helt plötsligt... Framtiden är här och det är så nära, men samtidigt så overkligt

Sen har en plan tagit sin form, och det verkar som vi är faktiskt är ganska överens om saken... =)
Men nu är det flytt till Utmarksg. som gäller först och främst!



Bilden är från Båten på väg ifrån Samaria Ravinen, båda två är mycket trött men otroligt glad att vi gick hela 17,8 km i den 35 gradiga värmen och den gassande solen, maken till natur upplevelse får man nog leta efter... Synd bara att man fick lov att titta väldigt noga vart man satte fötterna, för slappande man av det minsta och nöjt av utsikten kan ni vara säkra på att man snubblade och stod i princip på näsan!

   

Förresten, jag läste här i veckan att om man var osäker på om man verkligen passade ihop och ville checka innan man flyttade ihop skulle man resa bort en vecka och se hur bra det gick då... ju tidigare man började bråka, desto sämre blev oddsen för att man skulle fixa en vardag tillsammas på samma adress...

Så om man vaknat varje morgon med ett leende på läpparna för att få vara med varandra, och (så vitt jag vet) inte tänks ett irriterande tanke om den andra, borde inte oddsen vara med oss då? =)


Kommentarer
Postat av: Carro

klart oddsen är med er! miss you like hell, umgås med mej snart!!!

2009-08-23 @ 23:17:28
URL: http://camiro.blogg.se/
Postat av: Malin

Härligt att ni haft det bra! Snart är det dags för flytt, spännande!!!

2009-08-24 @ 00:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0