Att baka mjölkfritt

eftersom det finns två barn i den här familjen som fyller år med 2 veckors mellanrum, så börjar vi nog kalasandet 2 veckor i förtid - för båda ska självklart ha två varsinna kalas! Blir ju så när man har en massa man vill dela det med men inte jätte mycket plats, för att lita på den svenska sommaren och duka upp ett (2) jättekalas utomhus - känns ganska dumt.
Förra året fick de ha gemensamt kalasande med Tommys familj eftersom när liten fyllde 1 så var hela gården uppgrävd, dvs inte ett dugg barn och kalasvänligt (eller föräldravänligt med en 3 m djur vallgrav gapandes runt huset som barnen enkelt kan trilla ner i). Men i år kör vi på var sitt med båda våra släkter.
anywhy, men ett 3de barn som är allergisk blev det helt plötsligt en del att tänka på - tänk om någon får för sig att dela sin bulle eller kaka med Moa? Ska vi (jag) stå på vakt och kolla exakt hela tiden vad någon kanske kan tänkas låta lillan stoppa i munen?
Njea, det orkar jag inte så nu blir det moo-free all the way (finns ett märke som heter så, hel festligt enligt mig).
Just nu bakas de bullar med vanljgömmor i =) sen ska det kluras på en tårta, som både ska se rolig ut och dessutom smaka gott, men de löser sig nu. Har ju googel till hjälp ;-)
vad gorde man innan googel?

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Åh va skojigt med kalas, vi hade barnkalas för svea förra helgen :) köpt nå skoj till minna?? :)

2012-06-06 @ 07:42:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0