skryta lite....

När Minna fått ny blöja på morgonen, står hon påm fläcken och "hoppar" och halvskriker upphetsat "siiiiiitta, tiiiiittta BOMPA!" och när man väl gett henne vällingflaska springer hon tjutande in i vardagsrummet pekar på TVn och säger "BOOOOOMPA".
Då kan man ju lätt tro att hon tycker att tvn är "bompa" men nej nej, det räcker inte med att man slår på tvn, utan hon tittar surt på en tills man slår över till 98:an och Barnkanalen, inte för man gör det sätter hon sin nöjt i fotöljen och säger en sista gång" tiiitta Bompa" =)
1 ½ år och snackar redan meningar, som ialla fall hennes mamma och mormor förstår. Lär väl dröja innan någon annan hänger med, men det är väl försöken som räknas?
Hennes favoritgrej här hemma just nu är sitt "piano" som hon står och trycker på och "sjunger" samtidigt.
Moa då?
Tjea, räcker det inte med att bli 4 månader på fredag och kunna sitta själv, rulla runt åt både höger och vänster, se någonting framför sig och greppa det och sitta och plocka med saker mellan händerna?
Hon kan säkert fler saker, men av någon anledning så har jag inte samma koll på henne som jag hade på Minna....

Kommentarer
Postat av: mimmi

Visst är det roligt när dom börjar prata!! Helt underbart.. Svea älskar oxå bompa :) dom blir stora såå fort!! Leka måndag?? :)

2012-01-25 @ 23:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0