En karamell att suga på... efter ca 45 min...

bild0223 (MMS)

En karamell att suga på... efter ca 45 minuters promenad i ca 15 minus är det fortfarande 5-6 plus grader i höjd med Minnas ansikte när hon ligger i vagnen... Tror ni fortfarande att det är farligt för henne att vara med på en promenad när det är under -10 ute?


Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha! Så där har jag också tänkt göra.(gjorde så i somras också, det var typ 4-5 grader varmare i vagnen än utanför..Så hon låg på marken ist. För att svara på din fråga.. Jag tror hur som helst inte att det är bra för hennes lungor att andas in för kall luft. Hur skulle det gå om du la termometern på samma ställe när hon åkte pulka? :P Då var det nog inte lika varmt!

2010-12-28 @ 12:16:20
URL: http://viiii.blogg.se/
Postat av: Carro

att du ens orkar bry dig vad folk har för åsikter! :)

2010-12-28 @ 14:22:21
URL: http://camiro.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Håller med Carro - hur orkar Ni hålla på - tror Sandra att bebisar vars föräldrar kanske är ensamstående och inte har tillgång till bil aldrig kan gå till affären och handla bara för att det är kallt ute i kanske en månads tid - hur tror ni ungarna överlevde förr i världen när det inte fanns bilar, och människor alltid fick lov att gå till fots - dass ute - hämta vatten ute - tvätta kläder ute fast det var vinter - tror Ni pappa satt inne i stugvärmen och var barnvakt då ??? Konstigt att det finns bebisar som överlever på Grönland - Kläder, filtar och fällar är bra saker som faktiskt är till för att användas - hälsar "Mormor" som faktiskt haft 3 ungar som vuxit upp utan några större problem med hälsan såvitt jag vet trots att de alltid fått lov att vara med ute även när det varit -15 - -20 grader kallt. Kram på Er allihop

2010-12-28 @ 16:01:14
Postat av: Sandra

Jag, alltså Sandra säger så här:

Att från början handlade det här om att sätta en bebis i pulka efter en hund i -19..



Inte om att gå till ett dass eller affären..Tur vi har bättre omständigheter i Sverige idag då :)



Men nu leeer jag faktiskt lite här..

Ja, -och mormor orkar ju också hålla på- :) Kram på er med!

2010-12-28 @ 22:16:40
URL: http://viiii.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Hej Sandra - tror du vi var ute länge eller ???



Och jaaaa - jag orkar hålla på när jag tycker att Ni ungdomar inte riktigt fattat grejen, bättre är att PRATA med varandra in "real life" som Ni brukar säga......dessutom tycker jag inte att man ska ha så mycket åsikter om vad andra gör när man sällan har hela situationen klar för sig och ingen har farit illa. Goa ungar har Ni ivarjefall /Kram

2010-12-29 @ 09:04:25
Postat av: Sandra

Ja, så var det ju att jag la mig i och kommenterade det. Men det är svårt att veta till vem och vem man INTE man får ställa en sån fråga. Det beror ju på hur hårt man tar det också. Sen har det här blivit en STOR diskussion mellan mig och Lillevi på fb och jag har bara sett det här som en rolig diskussion inte blodigt allvar. Och när det blivit så här är jag inte den som är den som ger mig och är tyst. Så vi är 2 talare i det här samtalet. Och vi har olika åsikter. Men jag märker nu att det var fel att säga nåt överhuvudtaget.



Men om man frågar rakt ut på bloggen eller fb så klart man kan få höra svar också. Allt handlar ju om hur man tolkar det också. Det måste man ju räkna med.



Kanske ska vi släppa det eller? Jag kniper i fortsättingen!!

2010-12-29 @ 09:45:25
URL: http://viiii.blogg.se/
Postat av: Lillevi

och nu stoppar jag diskussionen här fullkomligt...

2010-12-29 @ 09:48:13
Postat av: Carro

jag blir trött bara av att läsa det här ;)

2010-12-29 @ 09:52:51
URL: http://camiro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0